Szeretett kisautóm minden mozzanatát végigkísérheted.

barchetta

barchetta

Frissen mosva!

valentín nap, nitro +

2017. február 14. - kisBarchetta

Február 14., kedd van, valentin nap.

Mostanában egész sokat süt a nap. A napsütést, a 8-10 fokot és a valentinnapot összekötve megajándékoztam az autót egy alapos mosással. Mivel nagyon szépen fel lett polírozva az autó az előző tulaj által, ezért nagyon hálás egy ilyen mosás. Az autóból kiszállásnál rutinszerűvé válik 5-6 méter után a visszafordulás, telefon elő és egyből 1-2 fotó készítése. 

Az első kép is egy ilyen szituációban készült. Sikerült két főnök merci közé berakni az autót és a szokásos visszafordulásnál meglepődtem... Milyen kicsi ez az autó. Körülbelül 188 centi vagyok, 84 kiló és mégsem érzem soha, hogy szűkös lenne az utastér. Ez a kép viszont jól szemléleteti, hogy valójában tényleg nagyon kicsi. 

A másik kettő képet azért töltöttem fel, mert meg kellett állapítanom, hogy ez az autó a Shell-t szereti a legjobban. A fogyasztáson is érezni, de kicsit a teljesítményen is. Bár ez lehet már csak placebó. Minden esetre nem a sima 95-öst szoktam tankolni hanem a kicsit drágább V-power nitro+-t. Továbbra is imádom az autót. 

fullsizerender-r.jpg

 

 

img_3605-r.jpg

 

img_3603_1.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://barchetta.blog.hu/api/trackback/id/tr3012258778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása